+31 6 28 07 1188 info@dpo-solutio.nl

Standaardpakketten

Gecertificeerde professionals

Pro-actief meedenken met u en uw bedrijf.

Dagelijkse ondersteuning

Ook hulp buiten kantooruren

Dienstverlening en Oplossingen

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) controleert streng op de naleving van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In 2020 alleen, is voor ruim 2,5 miljoen euro aan boetes opgelegd door de privacywaakhond.

Een cookiebeleid, verwerkingsregister, dataprocedure en meer must-have documenten en stukken die een onderneming in orde moet hebben volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming, gebundeld in één pakket. Een professional legt de actiepunten middels een nulmeting bloot, verzorgt het opstellen van deze documenten en stukken en ondersteunt de onderneming de eerste drie maanden in het ten uitvoer leggen van de nieuwe richtlijnen. Het opgestelde bedrijfshandboek ontvangt de onderneming digitaal en fysiek. Op aanvraag zijn meerdere gebundelde versies mogelijk.

Meest gekozen

Compleet Bedrijfshandboek voor uw bedrijf
Inclusief:

- Verwerkingsregisters
- Datalekprocedure
- Privacy statement
- DPIA-model
Jaarlijkse check-up en drie maanden ondersteuning
Halfjaarlijkse check-up en en drie maanden ondersteuning
Gratis nulmeting

Standaardpakket 1
Standaardpakket 2
Standaardpakket 3
  • Drie maanden ondersteuning zijn enkel inbegrepen bij standaardpakketten 1 en 2. Eén nulmeting is slechts inbegrepen bij standaardpakket 3.

Benieuwd naar de mogelijkheden
voor uw bedrijf?

Laat een bericht achter via het formulier hiernaast. Wij nemen dan vrijblijvend contact met u op. Toch liever telefonisch contact?

Dat kan via ons telefoonnummer: +31 6 28 07 1188

Laat ons contact met u opnemen

6 + 3 =